Összeolvad az Agrifirm Magyarország Zrt. és a Nuscience Hungary Kft.

A Royal Agrifirm Cégcsoport két magyarországi tagja az Agrifirm Magyarország Zrt. és a Nuscience Hungary Kft., a cégcsoport újirányú stratégiájával összhangban, 2017. április 1-vel egyesíti magyarországi üzleti tevékenységét. Ennek fő oka, és elsődleges célja, hogy a gazdálkodók piacát még jobban ki tudjuk szolgálni.

Mivel a piac és a verseny évről évre erősödik, és vásárlóink egyre inkább számítanak támogatásunkra mellyel növekedésüket segítjük, az Agrifirm és a Nuscience folyamatosan keresi az innovatív megoldásokat a szolgáltatás és a hatékonyság fejlesztésére. Új stratégiánk fényében elemeztük a lehetőségeket és arra a következtetésre jutottunk, hogy egyesült erőnkkel jobb szolgáltatást tudunk nyújtani a magyar és román piacainkon.

Hisszük, hogy ez az összeolvadás elősíti mindkét vállalat pozícióját és fenntarthatóbb növekedést fog eredményezni. Hatékonyabbá tesz bennünket, így megoldásainkat és termék portfóliónkat egy csatornán keresztül tudjuk vásárlóinknak ajánlani, aminek következtében bízunk parntereink még nagyobb megelégedettségében.

Április 1-jétől Manuel Melo – aki jelenleg a Nuscience Hungary Kft. ügyvezető igazgatója –lesz az új egyesült szervezet magyarországi vezetője, illetve Fórizs László lesz a cég pénzügyi vezetője. Mindketten John Dortmans (kelet-közép-európai klaszter vezérigazgató) felé tartoznak jelentési kötelezettséggel.

Telephelyeinkről – Kaba, Környe, Győr – továbbra is változatlan módon látjuk el piacainkat termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, amelyek segítik ügyfeleinket vállalkozásuk teljesítményének maximalizálásában. 

Print deze pagina