EuroTier 2016 kiállítás Hannoverben

November 15-18. között került megrendezésre a németországi Hannoverben az EuroTier 2016, amely a világ legnagyobb állattenyésztési kiállítása és szakvására.

A kétévente rendezendő esemény több mint 160.000 látogatót vonzott a világ minden tájáról. A látogatók magas száma tükrözi a kiállítás jelentőségét. Az EuroTier a világ legnagyobb állattenyésztési eseménye, az innováció motorja, a mezőgazdasági szektor új ötleteinek piaca.

A több mint 2500 kiállító között az Agrifirm Cégcsoport is jelen volt mint kiállító. Az Agrifirm Magyarország Zrt. a Cégcsoport tagjaként a holland anyavállalat főszervezésében, egy 100m²-es standon a többi leányvállalat kíséretében - Hollandia, Németország, Belgium, Lengyelország, és a cégcsoporthoz tartozó Bonda közreműködésével fogadta az érdeklődőket.

A stand fő témája a termelőink és az ő kiváló termékeik voltak – a csirkehús, a tojás, a sertéshús és a tej. Hiszen ezek miatt büszkék jogosan a termelőink– és mi magunk is! Ezekből a termékekből készült finom falatokkal fogadtuk az Agrifirm standra látogató vendégeket.

Egy háromnapos szakmai kirándulás keretében meghívtuk néhány magyar és román termelő partnerünket az EuroTier kiállításra, ezzel is hozzásegítve őket az új technológiák, innovációk megismeréséhez, ezáltal jobb eredmények eléréséhez.

A kiállításon és a kiránduláson készült képek megtekinthetőek itt.  

Print deze pagina