Kapcsolat

Visszahívjuk!

Hívjon minket

Agrifirm Magyarország Zrt.

írjon nekünk

Küld

Cégtörténet

A Kabai Táp- és Takarmányforgalmazó (Zártkörűen Működő) Részvénytársaság 1994. Október 1-én alakult. 2007. februárjától a Cehave Landbouwbelang cégcsoport tagjaként folytatjuk tevékenységünket. Társaságunk szerves része a tulajdonos által létrehozott vállalatcsoportnak. 2009-ben a Kabai Táp Zrt. megvásárolta a Pannonmill Takarmány Kft-t., így 2009. október 1-től két új üzemmel bővültünk, melyek Győrben és Bőcsön helyezkedtek el.

2010. június 1-én a holland Cehave Landbouwbelang és Agrifirm vállalat fuzionált, és a továbbiakban Agrifirm néven folytatja működését a nemzetközi piacon. A fúzió következtében a Kabai Táp Zrt. cégneve 2012. január 1-től Agrifirm Magyarország Zrt-re változott.  A szabadpiacon elsősorban intenzív baromfi takarmányokkal vagyunk jelen, ugyanakkor jelentős szerepet kapnak termékpalettánkon a sertéstakarmányok is.

Üzleti filozófiánk

Meggyőződésünk, hogy az eredményes működés alapfeltétele a vevői megelégedettség. A vevői megelégedettség elérésének kötelező elemei közül legfontosabb az állandó és megbízható minőség, az értékarányos ár, a pontos szállítás.

Piaci szerep

Vállalatunk mára Magyarország piacvezető takarmánygyártó vállalatává nőtte ki magát, mely a folyamatos innovációnak, folyamatos beruházásoknak és a termelők bizalmának köszönhető. Két üzemünk: Kaba és Győr évi 240.000 tonna gyártási kapacitással Magyarország területének 70%-át versenyképesen le tudja fedni, és a földrajzi elhelyezkedésnek köszönhetően hatékonyan tudja belföldi és export vevőit kiszolgálni.

Az Agrifirm Magyarország Zrt. stratégiája

A „legjobb baromfi és sertéstáp, és a legjobb ehhez kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” koncepció:

  • Kutatás-fejlesztés holland és magyar tapasztalatainak az ötvözésével, a folyamatos termékfejlesztéssel, újabb és újabb termékek piacra dobásával a termelők-állattartó partnerek naturális mutatóinak folyamatos javítására való törekvés.

  • A dolgozóink folyamatos képzésének, és a dolgozóink az Agrifirm Magyarország Zrt. iránti magas fokú elkötelezettségnek köszönhetően a takarmánygyártás során a tökéletességre való törekvés, és a hibamentesség szemlélete.

  • Az alapanyagok kiválasztásánál a minőség folyamatos szem előtt tartása mellett a leg-költséghatékonyabb táp keresése

  • Legjobb szolgáltatás nyújtása a magyar takarmánypiacon mind a logisztika, mind a szaktanácsadás területén

 

Print deze pagina